About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Sunday, 6 September 2015

Raya 2015 - Part 1

♡Assalamualaikum♡

Yehuuu..Raya is coming. Tahun ne, kami cuti raya sakan. Hahahaha......(Gelak Jahat).


10 Julai 2015, Jumaat

Plan asal, nak balik 11 haribulan, hari Sabtu. Tapi, macam biasa Mr Alon suka sangat tukaq plan last minit. Malam tu jugak kami bertolak balik Kedah.

Sampai Bandar Baharu, rumah Angah & Kak Nani, sebelum subuh. Sampai-sampai terus sahur dulu, then terus tidoq. Letihhh....

Siang tak dak aktiviti, lepak-lepak kat rumah ja, Hari ne kami bukak puasa ramai-ramai kat kedai Angah, Wambit.art Cafe & Gallery.




Opah & Mak mentua aku pun akan singgah time bukak puasa nanti, sebelum terus gerak ke Perak untuk hantaq opah balik rumah.

Jom bukak puasa dulu..

Antara menu yang ada di Wambit.art Cafe & Gallery

Chicken Chop. Most wanted menu.



Opah, bila dah bleh jumpak Nur Iman, makan kemudian pun tak pa dah. Heheheheh!!

Lepas bukak puasa, kami terus gerak nak balik Kedah, Tapi sebelum tu singgah Penang dulu pekena Streto Pizza. Dah lama teringin nak makan Streto Pizza dan akhirnya baru berkesempatan nak rasa. Fuhhhh, rasa sekali nak lagi. Memang sangat sedap. Bukan saja-saja nak puji, tapi memang sedap la. Hehe!! Rasa tak puas makan sikit, kena makan banyak-banyak. Kihkihkih..




Disebabkan qalit sangat semua orang duk makan, sampai lupa nak snap pic. Huhuhu. So, kidnap pic dari page Streto Pizza. Hehe.

Lepas puas makan, sembang-sembang, kami terus gerak balik Jitra.




Lokasi:

Wambit.art Cafe & Gallery

Batu 19, Kampung Air Putih,
Serdang Kedah.

012-4373600 (Wambit)



Streto Pizza



Kalau nak location Streto Pizza, boleh whatsup no 017-546 6915

No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..