About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Wednesday, 26 August 2015

Nur Iman In Penang - 22 Jun 2015

♡Assalamualaikum♡

Mr Alon ngan aku dah plan, kalau boleh dan ada rezeki lebih nak bawak Nur Iman round satu Malaysia. Tapi bukan nak round sekaligus, cabut bulu la ooiiii...Opppsss..Hehehehehe. Kita round satu-satu negeri dulu. Kedah, kira  dah la kan sebab negeri kelahiran Nur Iman kan. Tu pun tak round abeh lagi tu. Ok, first kita start Penang dulu la. 

On the way nak balik KL, lepaih kejadian Terowong Menora tu, kami singgah Penang dulu. Tapi disebabkan bulan Ramadhan kan, so kami singgah sat ja la. Just round-round Pulau pastu singgah Padang Kota Lama, Gurney Plaza, lepak kat Gurney Drive.














Lepaih ne In Sha Allah, kami nak repeat lagi pi Penang, sebab banyak lagi tempat-tempat menarik kat Penang ne. See uoollss in next trip.


No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..