About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Thursday, 15 January 2015

Barakallah Wardah & Awie

♡Assalamualaikum♡

Alhamdulillah, dengan izin Allah, 19 Disember 2014 menjadi detik terindah dalam hidupmu. Menjadi yang halal buatnya adalah impianmu. Akhirnya bahagia milikmu...

Opppsss..siapakah ini??

Lupa plak ceq nak habaq. She is one of my BFF. Siti Wardah.



Akhirnya, dia dah selamat menamatkan zaman bujang. Welcome to the club sayang. Semoga menjadi isteri yang solehah buat pasanganmu.






20 Disember 2014, majlis resepsi di Dewan Syed Omar, Alor Setar. Smpai-sampai dewan, memang terpa cari pengantin dulu. Rindu uolllsss, lama tak jumpa. Jumpa-jumpa dah jadi bini orang. And u are so gojes that day sayang. Cantik sangat, macam barbie doll.Geremmmmm...Hahahahahah!!








Kebetulan Kak Sha and family pun ada kat Kedah time ne, so sempat la jugak jumpa dengan kakak kesayangan iolllss ne. Kat KL tak dan nak jumpa, kat Kedah jugak kita jumpa.






Akhir kalam dariku
Begitu pun cinta telah datang,
Dia pun membuat hati menjadi tenang,
Bunga harapan tumbuh dan terbentang,
Oh indahnya cinta dan sayang,
Yakinlah perjodohan kalian berjalan atas kehendak-Nya.
Selamat Pengantin Baru Sahabat!!



اللهم اجعل بينكم مودة ورحمة
Ya Allah, jadikanlah antara mereka berdua itu ketenangan dan kasih sayang.


No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..