About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Thursday, 30 May 2013

Dari Utara Ke Selatan (Part 2)

♡Assalamualaikum♡

Sambungan dari Part 1...

Second day kita mulakan dengan...apa lagi...makannnnnnnnnnnnnn...heheheh..
Sebelum jalan-jalan perut kena isi, untuk kesenangan di masa hadapan..=P

Hari nie destinasi pertama, Trick Art Gallery kat I-City...ini suma angkara terpengaruh dengan gambaq Miss Atira Wahid...tengok gambaq cam menarik ja, so Mr Alon apa tunggu lagi...Sila bawak saya pergi...

Pusing punya pusing akhirnya sampai...Yeaaaaa....


Pintu masuk snow walk...usha kot luaq ja..Mr Alon kata xyah masuk dah..Huhuhu..

Yeaaa... Welcome to Trick Art Gallery.. cantik menarik tertarik kau memang deboooommm...
Kreatif, jom layan gambaq...
Ouuuchhhhh...malu...
Scary face..hehehe!!

Catch if u can...
I'm an artist..
Kembaq len mak len pak..hehehe!!
Climb..climb..climb...
Hole on the wall...





Kita curi teluq dia....kehkehkeh!!
gigit la..gigit la...prutttttttttttttt...nak ameh hang..heheheheh!!







ingat hg sekoq ada duit...aku pun ada la.....
ala,,,kucikuci...
opsssss...tertumpah...

haiyaakkkk...
its all about a money..money..money...
kita sula dia....
dapat gf baru pun muka sebek lagi....
Cow boy....
E.T
angels...kihkihkih...
Ok done...Amacam menarik kan kan kan...Apalagi serbuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........

Second destination, round2 over KL..Mr Alon bwk aku jalan kaki dr Times Square ke Pavilion...jauh ka???tak jauh pun la...dalam 15 ke 20 minit dah sampai...Seronok jalan sambil tengok pelbagai ragam manusia...kat Langkawi mana nak ada macam tu..bayangkan kalau aku jalan dari Langkawi Parade ke Langkawi fair, kena plak time tengahari rembang...huh, mau lepaih tu org tak kenai aku....hitam melepak jadinya...hahahahah!!



Luv u..hehehheh..=P




Oh....lupa plak nak story mory...Kat Times Square layan movie Oblivion...best..best sangat kan Mr Alon kan kan kan...sampai orang tu terleleh dah kat sebelah..huh..

Aktiviti malam masih diteruskan..hehehe...sampai hotel around 10 malam..mandi siap sempat lelap sat sementara tunggu Mr Alon mai amik..heheheh!!penat oiiii jalan seharian....

Malam dah tak banyak aktiviti...lepak n jalan-jalan kat Danau Kota dengan kawan-kawan....

Pastu balik dan tidoqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Esok balik bas kui 10.30....bubyeee....

Sambung di Part 3..


No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..