About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Tuesday, 26 April 2016

1 Years 2 Months

♥Assalamualaikum♥

27 April 2016

Hari ne Nur Iman genap 1 Tahun 2 Bulan. Haisshh, sat ja rasa.

Hmmm, apa yang dia dah pandai bila dah setahun lebih ne. Cerita favourite Nur Iman dah bertukaq dari Frozen dan Didi & Friends ke Masha & The Bear dan The Good Dinasour. Kalau bukak cita ne, memang dia langut depan tv tak berkelip bijik mata. So, senang la ibu nak buat qeja.



Monday, 18 April 2016

Pesta Penang 2015

♥Assalamualaikum♥

Sebelum terlupa, baik aku update siap-siap entry ne, sebab tengah excited nak share banyak lagi entry. Haish tak paham btoi dengan diri sendiri, nak kata busy, dak pun. Sila sedaq diri wahai mimi. Busy mengalahkan bini menteri...

Ok, kali ne nak share aku pi Pesta Penang hari tu. Cerita tahun lepas ok. Hahahaha!! Ni kali kedua aku ke Pesta Penang. Kali Pertama, kira-kira 4-5 tahun lepas. Time tu tengah slim melim lagi. Ok, motif???