About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Wednesday, 10 December 2014

Saat baby mula menendang

♡Assalamualaikum♡

Semua mommies to be mesti tak sabar nak rasa pergerakan baby kan. Tambah-tambah yang pregnant anak pertama, memang terlebih excited. Sama macam aku, excited gila nak rasa baby bergerak. Masa awal-awal dulu, aku selalu duduk diam-diam, letak dua-dua belah tapak tangan atas perut, kot-kot dapat rasa baby bergerak. Hahahahaha. Padahal baru 3, 4 bulan...





Tuesday, 2 December 2014

Babymoon - Bali Part 1

♡Assalamualaikum♡

Were back..

Bali Day 1 (7 Oktober 2014)

Hari first di Bali tak banyak story, sebab travel day. Flight ke Denpasar 3.45 petang. So, untuk elakkan kelam kelibut berlaku, kami gerak awal ke KLIA 2.

Keluar rumah around 10 pagi, terus breakfast. Terus gerak ke KPM Putrajaya, my sis, Ayu setlekan urusan PTPTN dia. Selesai urusan, terus ke Putrajaya Sentral. Ayu drop kami kat situ. 12.30 tengahari, train dari Putrajaya, sampai KLIA 2 12.45 tengahari.