About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Wednesday, 14 May 2014

Hatiku Di Kinabalu Part 2

♡Assalamualaikum♡

Sambungan dari Part 1

Hari kedua di Sabah...

Awai-awai pagi lagi kami dah bangun..Bersiap-siap apa yang patut..Hari ne kami akan bergerak ke Kundasang...Yehuuuuuu..Tempat yang memang dah lama aku nak pi..

Pagi ne breakfast termasuk dalam pakej hotel..Time untuk breakfast dari 7 pagi hingga 10 pagi..Jangan lambat uollllss, kalau tidak belapaq la kita...

Friday, 2 May 2014

Hatiku Di Kinabalu Part 1

♡Assalamualaikum♡

Wah, lama btoi aku hold nak tulis entry ni. Nak dekat sebulan kot. Harap maklum, bukan sebab aku malas ok, sebab aku bz dengan qeja yang takkan penah abeh. Hari nie macam free sikit nak tulis entry. 

OK, entry kali ni, aku nak story pengalaman aku bercuti ke Sabah bulan lepas.

First thing sebelum bercuti, tiket flight uollllss. Kalau tak booking cam mana la nak pi..Hehehe..
Aku booking dah lama. Tahun 2013 lagi, dalam bulan 10 atau 11 cam tu kot. Aku pun tak ingat. Tapi, time aku booking tu MAS tengah wat promosi. Seorang pergi dan balik, dari KLIA ke Kota Kinabalu hanya RM 190.00..Murah kan kan kan..Kami pi 4 orang..Aku, Mr ALon, Reen & Ayie..