About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Thursday, 6 December 2012

Bubye..Sayonara (Part 2)

♡Assalamualaikum♡

First day in KL, duk umah men ngan Baby Uwais..Pastu tidoq sepuas-puasnya..Hahaha...Bleh cmtu kan..
Badan letih, so nak pi jalan pun rasa malas ja...

Nama saya Uwais Amar..



Baby Uwais sangat baik ok..Rasa macam senang sangat ibu dia jaga dia..Tak banyak ragam. Cuma hobi dia suka menjerit..kihkihkih...

Dan Uwais juga sangat ensem..Hehhehe...Oh,nasib baik kamu masih baby wahai Uwais..Tapi auntie cup dulu la jadi menantu auntie untuk bakal anak  pompuan auntie nanti..Bleh kan kan kan...heheheh!!

Uwais dan bakal bapa mertuanya..Hahahahahahhhaha!!!
So, aktiviti untuk hari itu dipenuhi dengan bermain dengan Uwais...

Eh, tak abeh lagi la..Just nak share, malam lepas dinner ramai-ramai kami jalan-jalan dekat Uptown Jalan Reko.. Macam biasa aku dah mula kelabu mata bila tengok macam-macam barang kat situ.. Dari bajunya, tudungnya, kasutnya...Aduhhh...menguji nafsu shopping aku btoi..Mujuq la ada Mr Alon yang duk qeling ja bila aku duk belek..Hahahah..Kalau tak dak dia, aku rasa tangan aku dah penuh ngan plastik barang dah...

Dan satu benda yang aku sangat hot...Rantai burung merak yang aku beli kat Penang ari tu sangat banyak ok..Dan sangat murah...Huh...Aku beli ari tu, satu rm 35.90...Kat sini, satu rm 9.90 ja ok..Beli dua dapat rm18...Cangak g, sapu...Hahahahhaha!!

Lepas tu, kami terus ronda-ronda Putrajaya...Macam dah tak dak tempat lain kan..Hahahahha...Tu ja yang paling dekat pun, dah malas nak pi jauh-jauh...Ronda-ronda, amik angin malam...




Pic tak banyak sebab Mr Alon sangat busy...Hahahahaha...busy menyembang ok..Mungkin sebab depa lama tak jumpa kot..Ne kawan Mr Alon yang sama-sama qeja kat Perkeso Alor Setaq dulu..La, dia pun dah pindah tempat qeja kat Kajang...Aku tak tau nak eja cmna nama dia..Hahaaha..In ka, En ka..Tapi nama penuh dia Nazrien...


Nie kat Jambatan Wawasan..Pun tak dak pic aku...Huhuhuhu...Mr Alon masih lagi rancak menyembang...
Aku plak layan perasaan sorang diri..hehehehhe!! Bukan apa, qalit ja aku tengok warna jambatan bertukaq ikut kaler lampu...Cantik sangat...Mengasyikkan...






No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..