About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Sunday, 2 December 2012

Bubye..Sayonara.. (Part 1)

♡Assalamualaikum♡

Saipa bubye, sayonara plak? Heheheh..
Entry kali nie, trip to KL, untuk antaq Mr. Alon. Tapi aku follow sampai KL ja. Johor Bahru tak dibenarkan.Huhu.. Mr Alon kata jauh sangat nanti nak balik sorang-sorang nek bas. Ok la, KL pun KL lah...Janji aku bleh ikut..wakakakak..

Sebelum ke KL, macam biasa kami singgah Hospital Penang ziarah abah Mr Alon..Memang tiap-tiap minggu Mr Alon akan pi tengok abah..Kalau kebetulan aku cuti, aku pun follow.. Dah lebih sebulan abah kat hospital. Hope sangat kesihatan abah makin baik dan boleh balik rumah..Aminnnn..

Malam, kami singgah umah my sis..Rehat-rehatkan badan. Tengah malam kami bertolak..Mr Alon drive..Aku???Lagi mau tanya ka..Hahhahaha...buat taik mata lah..ekekekeke..

Malam tu ujan lebat sangat..Tapi aku tak sedaq pun kat mana yang ujan..Yang aku tau sesekali aku bukak mata, aku nampak ujan..Mata dah ngantok sangat, so aku tak amik tau dah kami kat mana..Cuma aku celik gak nak cek Mr Alon ok ka dak..Hehheheh...


Sampai Tapah, rehat, pekena pau sebijik..Aku drive sampai Tol Jalan Duta..Ha, giliran Mr Alon plak tidoq sampai tak ingat dunia...Gamak btoi..Tidoq sampai tak sedaq langsung, aku turun pi toilet pun dia bleh tak sedaq...Gamaknya kalau aku angkat dia tinggai kat Rest Area tu pun dia tak sedaq kot...Hahhhahaha!!!

Sampai Jalan Duta, around 4.00 am...Rasa macam awai sangat lagi...So, kami pi la lepak Dataran Merdeka dulu...

Dataran merdeka...
psstt : abaikan muka aku yang dah macam coq pisang tu..=p


Grrrrrr...text spa plak dah tu????


Ok, done for this entry...We will be back...Tungggguuuuuuuuuuuuu!!!

No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..