About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Sunday, 13 May 2012

Bank Islam VS Nasi Kandaq Line Clearrrrrrrrr...

♡Assalamualaikum♡

Ari tu Mr Alon ada interview kat Bank Islam blah Seberang Jaya...
Apalagi jom kita ikut...Bleh p shopping sekali kan kan kan kan..
Kami memulakan perjalanan ngan semangar yang berkobar-kobar..Hahahhaha!!
Mr Alon dengan semangat interviewnya dan aku.....dengan semangat shoppingnya..kihkihkih...

Jom breakfast dulu...Apa-apa pun perut yang booolat ini perlu diisi dulu...
Lokasi : Old Town White Coffee, Sunway..

Rupa-rupanya sedap no teluq separuh masak ne..
Maklum la jakun sikit sebab tak penah makan..Kononnya tak lalu..
Bila rasa sekali, nak lagi la plak!!



Setle interview Mr Alon, apalagi....Masa untuk jalan-jalan...
Eh...lupa plak...perut yang booolat ini perlu diisi lagi..Hahahahah!!!(qeja makan ja nih)
Lunch untuk ari tu, disponsor sepenuhnya.....di Home Sweet Home...Tapi, bukan umah aku la..takkan nak patah blik Jitra plak...Umah my sis, Kak Pina....Ingatkan dia nak masak special-special untuk kami....Rupanya dia masak lauk tunjuk..Hahahahah!!
Apa-apa pun tak kisah, janji sedap dan kenyang...thanks Kak Pina...Len kali kami nak lauk masak sendiri plak no...

Ok, selesai menambah tenaga, baru la masanya untuk jalan-jalan...
Gurney, here I come...
Plan mula, nak tengok wayang kat Gurney...Tapi setelah perbincangan yang serius dijalankan, kami tak jadi tengok wayang, sebab kesuntukan masa...Masa yang ada boleh digunakan untuk jalan-jalan, shopping-shopping....

Window shopping ja no...

Akhirnya, yang menjadi idaman telah menjadi milikku...

Penat jalan-jalan, masa untuk makan lagi...Mr Alon teringin nak makan nasi kandaq yang sempoi-sempoi...
Tanya punya tanya, ada orang rekemen Nasi Kandaq Line Clear...Jom kita try tengok clearrrr ka dak..

Pehhh...memang line clear...Sampai ari ne pun duk terasa g...Len kali kena pi cari lagi...





No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..