About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Tuesday, 28 February 2012

Lagi Lagi Lensa Lama Lagi..

♡Assalamualaikum♡

Last entry tentang lensa lama untuk kali nie...
Sok dah nak balik Langkawi...Ohhhh..tidak...
Kali nie gambaq family...
Gambaq aku pun ada tau...Hehehe...

New baby born..Mohd Ameri..

Sis Ina & Sis Fina


Me & my mom



Ini pokke...hahahahaha...








Niagara Falls




Aku tak ingat time ne..Tapi ada cita disebalik gambaq nie,,Nampak dak mamat skema yang duk berdiri tu?? Mengikut cita Sis Ina, budak tu bukan saja2 pi berdiri kat ctu, dia memang saja nak interprem bila ayah amik gambaq...Sis ina kata bila kami ubah posisi ja, dia mesti ikut n berdiri cam tu..




Sapa tera, cer cari aku..hehehe!!

SEKIAN, TERIMA KASIH..

Dating, Shopping dan Dating..

♡Assalamualaikum♡

Sok aku nak balik dah..
Waaaaaa...tidak..aku tak mau balik...bleh cam tu..hahaha!!
Sebelum balik dating2 dulu..hehe..
Cian kat Mr Alon nanti nak kena tinggai..:-p

Mr Alon tengah rambang mata..Suma elok, suma dia nak..

Tolong la..tolong jangan beli sluaq tu..

Tudia..Pilih jangan tak pilih..

Bekenan dah..


Nak yang nie...Huhu...



Masih tersenyum...

Akhirnya.. Aku berjaya dapatkan jam tu..Cantik..1 untuk aku, 1 untuk Mr Alon...Kalau nak beli kena beli sepasang baru adil...kihkih..


Masih Mood Lensa Lama..

♡Assalamualaikum♡

Masih dalam mood lensa lama..
Kali nie aku berjaya menemui gambaq2 lama aku..
Lama tu tak lama sangat la..

Gambaq ne time aku pi Kajian Luar Geografi masa Upper 6 kat Langkawi..
Masih muda remaja time ne..hahahah!!

Jom layan...

Friendship Forever...Aku, Sue, Ayu & Mune..





hahahahhahah..


Aku & Uya



Gambaq ne senget..Aku dah rotate tapi tak mau nak elok gak..Aku pun heran gak,..Huh..Tapi disebabkan gambaq ne banyak kenangan, jadi aku nak buh jugak walaupun senget...

Monday, 27 February 2012

Masih Lensa Lama Lagi..

♡Assalamualaikum♡

Masih lagi dengan lensa lama..
Sebelum ne lensa lama aku post gambaq2 arwah ayah aku n mak aku..
Kali ni gambaq kedua2nya skali..Hehe..
Bukan senang nak cari balik gambaq2 kawen ne...
Mujuq la aku ne tera bab menggeledah ne..

Jom layan..


Ini ayah n mak aku dengan tok n  tokwan aku sebelah ayah...

Jamaludin Bin Hassan aku nikahkan dikau dengan Zuraidah Binti Hassan dengan mas kawen.........

Baju merah nie majlis sebelah mak aku..



Wow...mudanya tok aku..kihkihkih..Ne mak n tok aku..

Menjeling..menjeling..Ku bertentang..Mata kita saling memandang..

Merpati dua sejoli..

Ni mak aku dengan adik beradik perempuan,..Dari kiri Cik, Mak Lang, Mak n Mak Teh..

Warna hijau ne plak majlis sebelah ayah aku...