About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Sunday, 8 January 2017

Annual Dinner - Karyabhara Cafe

♥Assalamualaikum♥

17 DISEMBER 2016, SABTU

Al kisah Annual Dinner yang unit organizekan. Penutup untuk acara tahun ne. Thanks kepada yang dah bertungkus lumus jadikan dinner kita satu kenyataan. Walaupun secara kecil-kecilan tapi meriahnya sangat terasa.

Dinner bertempat di Karyabhara Cafe, sebuah cafe hipster yang mula beroperasi pada Februari 2015. Memang tak salah pilih tempat. Cafe dengan konsep yang menarik dan makanan yang sedap. Layanan yang memang memuaskan hati. Sangat-sangat recommended untuk sapa-sapa yang nak cuba.


Gambar ihsan GOOGLE


Dinner kami dimulakan dengan ucapan ringkas dari Puan Salwani merangkap ketua unit. Then terus ke acara makan sambil sembang sampai kembong perut... Kihkihkihkihkih..

Dan boleh jugak karoke sambil makan. Memang ada disediakan open stage untuk sapa-sapa yang nak menyumbang lagu. Aku, kalau bab nak sumbangkan lagu boleh serah kat aku. Habeh semua lagu yang sedap aku sumbangkan. Kahkahkah..

Terima kasih Kak Shelmy, Kak Wani & Kak Zura hiburkan kami sambil kami makan-makan.



  • Spagheti Bolognese
  • Nasi Lemak Sambal Udang 
  • Sosej
  • Nugget
  • Ayam Goreng Crispy
  • Fun Fries
  • Wedges
  • Kambing Grill
  • Sweet Corn
  • Coleslow
  • Kek Red Velvet
  • Cofee





Kak Su & husband

Faezah & Aina

Puan Salwani & Umar

Ruslina & family

Faezah & family

Kak Shelmy & family


Ina & Nafisah

Mira & husband

Nur Iman & Arash

Abg Wan & family





Kak Ecah & family

CC Samsiah & husband





Kak Zura & CC Samsiah

Aina


Nur Iman & Boyfriends..Kihkihkih!!


Warga Unit Pengurusan & Profesional, Bahagian Sumber Manusia, KKM




Kak Ecah, Faezah, Lina & Kak Zira

Girl's only



Kak Shelmy, Kak Ecah & Kak Zira

Abg Wan & family



Kak Mar & Kak Zira


Aina & Kak Mar








Sepanjang malam, dinner berjalan dengan lancar. Huru hara dengan anak-anak ja sikit. Kihkihkih. Al maklum la kalau dah ramai-ramaikan. Macam-macam ragam la boleh nampak.

Buat semua warga Unit Pengurusan & Profesional terima kasih. Boleh plan untuk next event dah.



Karyabhara Cafe
Domain, Cyberjaya
37-G, Ground Floor, Block E
Biz Avenue 2, Neocyber
Lingkaran Cyber Point Barat
63000 Cyberjaya, Selangor







20 DISEMBER 2016, SELASA

Dinner ofis Mr Alon, Jabatan Imigresen Malaysia bertempat di Putrajaya bertemakan "Colour Blocking". Kami sefamily pakai apa yang ada ja. Hantam sajalah blocking ka dak. Kihkihkihkih..Dinner meriah, makanan pun meriah. Aku cukup suka kalau makanan meriah ne. Hehehehehe. Antara menu yang ada:

  • Kambing Grill
  • Apam balik
  • Spaghetti
  • Brownies
  • Aiskirm
  • Nasi Goreng
  • Nugget
  • Bihun Sup
  • Sate
Sebenaqnya banyak lagi menu malam tu tapi dah tak ingat sebab banyak sangat kan. Kihkihkih..Nur Iman macam biasa la, berlari tak ingat nak balik. Kawan-kawan ramai kat situ.









No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..