About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Wednesday, 26 August 2015

Nur Iman In Penang - 22 Jun 2015

♡Assalamualaikum♡

Mr Alon ngan aku dah plan, kalau boleh dan ada rezeki lebih nak bawak Nur Iman round satu Malaysia. Tapi bukan nak round sekaligus, cabut bulu la ooiiii...Opppsss..Hehehehehe. Kita round satu-satu negeri dulu. Kedah, kira  dah la kan sebab negeri kelahiran Nur Iman kan. Tu pun tak round abeh lagi tu. Ok, first kita start Penang dulu la. 

On the way nak balik KL, lepaih kejadian Terowong Menora tu, kami singgah Penang dulu. Tapi disebabkan bulan Ramadhan kan, so kami singgah sat ja la. Just round-round Pulau pastu singgah Padang Kota Lama, Gurney Plaza, lepak kat Gurney Drive.

Tuesday, 18 August 2015

Instagram

♡Assalamualaikum♡

Now, aku running dua instagram. Satu ig aku, satu ig Nur Iman. Pulun dak? Hahahahhha..

Bukan nak show off, bukan nak ciwi ada anak (ciwi jugak la sikit-sikit...hahahah..ada aku kisah). Tapi memang aku suka share gambaq dari dulu lagi, sebab tu aku create satu lagi ig. So, senang aku nak share gambaq-gambaq Nur Iman. Kalau sudi follow la @nurimankhadeeja...

2 Ramadhan - Surprise

♡Assalamualaikum♡

2 Ramadhan, Jumaat..

Tiba-tiba ja Mr. Alon ajak balik kampung. Rindu katanya. Done mintak izin bos nak halfday, setle-setle semua qeja, terus balik rumah. Siap kemas barang, baru aku amik Nur Iman kat rumah pengasuh. Lepas solat jumaat, terus gerak.

Kali ne kami balik tak habaq kat ma & mak. Konon-kononnya nak buat surprise. Tapiiiii.....