About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Friday, 5 June 2015

Warkah buat suami

6 Jun 2014-6 Jun 2015...

One year down, many more to go. Genap setahun setelah kau melafazkan AKU TERIMA NIKAHNYA. Our 1st wedding anniversary. Crazy how fast these past one year have gone by in the blink of an eye. Terasa seperti baru semalam, but now when i open my eyes, we have NUR IMAN KHADEEJA in our life.

Monday, 1 June 2015

Susu ibu

♡Assalamualaikum♡

Hari ne alkisahnya susu ibu. Sebelum lahirnya Nur Iman, aku dah plan kalau boleh nak bagi susu ibu sepenuhnya kat dia. Seronok tengok ibu-ibu bekerja yang mampu bekalkan susu ibu sepenuhnya untuk baby.

Tapi nak dijadikan cerita, bila Nur Iman dah selamat dilahirkan, Miss B aku tak menghasilkan susu. Sedih, kecewa, rasa down kenapa tak dak susu. Why? Why? Why? Hari keempat selepas melahirkan baru ada susu. Itupun selepas aku pam. Rasa lega sangat-sangat. Masa Nur Iman dalam wad pun, tiap hari aku akan pam dan tinggai dekat hospital buat bekai untuk Nur Iman. Lepas Nur Iman keluaq dari wad, aku pam sekali sekala, aku lebihkan direct breasfeeding.