About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Sunday, 23 November 2014

7 years ago

♡Assalamualaikum♡

Still remember, 7 years ago on 24 November 2007..When he said "Aku suka kat hang". winkwinkwink...Time tu muka blushing-blushing walaupun dia tak nampak sebab dalam phone...

Hmmm..tengah memikiaq apa yang aku nak jawab ne???

And then "Aku suka kat hang gak".. Tiba-tiba tertaip kat mesej. Hahahahhaah...

Ok, walaupun confession tu tak la seromantik orang lain, tapi that was the first time i said "i like u" to u. Walaupun perasaan tu sebenaqnya dah bercambah sebelum tu lagi, tapi takkan la aku plak yang nak bukak mulut dulu kan...

24 November 2014, 7 tahun dah berlalu, now u are my husband and bakal ayah kepada anak kita. Semoga hubungan yang dibina berkekalan hingga ke Syurga. I will love u no matter what happen, dalam susah dan senang, In Sha Allah syg akan sentiasa di sisi abg..



I LOVE YOU TO THE MOON & BACK MR AZROL AZIZAN