About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Wednesday, 24 September 2014

Check List Travel

♡Assalamualaikum♡

Yehuuuuu...travel time...eh..eh..belum lagi..a few weeks more..hehehe..

Sebelum travel, pastikan anda buat check list tau. Penting untuk pastikan semuanya berjalan dengan lancar, dan tak dak yang terlupa..

Tuesday, 23 September 2014

Syukur Alhamdulillah

♡Assalamualaikum♡

Syukur alhamdulillah..tak sangka rezeki secepat ini...

Patut la sejak dua menjak ne, nafsu makan membuak-buak. Hahaha.

First sahkan pregnancy, usia kandungan 9 minggu. Excited. Tapi orang cakap jangan terlalu excited, sebab usia kandungan masih baru sangat, so kena hati-hati. Sebarang kemungkinan boleh terjadi.


Monday, 22 September 2014

Cerita Raya

♡Assalamualaikum♡

Syawal dah lama berlalu, tapi aku baru nak update cerita raya aku. Nampak sangat kemalasan disitukan. Actually, ini raya pertama aku sebagai seorang isteri. Hewhew. Excited uollllsss.

Dah jadi lumrah sebagai isteri, untuk kali pertama ne, mesti la beraya rumah mentua dulu kan. Tapi yang ne tak jadi masalah untuk kami. Sebab rumah aku dengan umah mentua aku dekat sangat. Kentut pun dengaq. Hehehehe.

Tema tahun ne? Jeng..jeng..jeng.. pink uolllsss. Suweeettt sangat. Kebetulan tema untuk dua-dua belah family sama.