About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Tuesday, 28 January 2014

EkbLuver Part 2

♡Assalamualaikum♡

We'll back in Part 2..

Malam ne aku dah nak balik..Flight kui 9.15 malam dari LCT..Mulanya kami plan nak nek train ja round KL..Memang aku teringin sangat nak nek train round KL, dah lama... Tapi takkan nak nek sorang-sorang kan..Satgi duk ternganga plak sorang-sorang sebab jakun..Hahahaha...

Tapi, plan tak menjadi sebab bangun pagi pun dah tak berapa nak pagi..Tambah-tambah cik abang kita tu kan..Nak tunggu dia mai pick up aku lagi..Takot tak dan, jadi kami cancel plan nak nek train..Len kali la plak...

Monday, 20 January 2014

EkbLuver Part 1

♡Assalamualaikum♡

Amendenyer EkbLuver tu??
Hehehehe...EkbLuver tu Empayar Kukubesi Luver,,

Ok, hari ne cek nak crita la pasai ekb ne...Ari tu cek pi KL, semata-mata sebab ekb ada wat jualan koleksi baru 28 Disember tu..

Ehem--ehem..sebenaqnya tu bukan tujuan utama pun..hat tu selingan ja..tujuan utama nuuuu...hat duk tunggu kat sana nuuu..heheheh...oh..Mr Alon...oi oi oi..gedik sangat..