About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Sunday, 10 November 2013

Aidilfitri...


♡Assalamualaikum♡



Yehuuuuu...tahun nie turn aku balik kampung raya...Setelah dua tahun aku dipulaukan bila hari raya...Kali nie sapa yang cantas cuti aku memang nak rasa flying kick aku..
Makkkkkkkkkkkkkkkkkkk......cek balik..........................vroooooooooooooooommm (bunyi enjin feri)...


Hari Raya Pertama
come-come sumanya kan kan kan...

mom & daughter
       
come dak kak ton????....comenya...=P
 Tema tahun nie biru turqoise...Kebetulan family Mr Alon pun tema yang sama...

Ini sepupu-sepupu Mr Alon...sedondon sumanya..


Single but not available..hehhe!!


Mengikut kajian yang dibuat oleh pihak NASA...hahahah..tahun ne banyak tema kaler biru turquoise...
Si gojes bam bam ADAH!!!
Hari Raya Kedua

Setiap kali hari raya, family aku wajib pi Taiping...Ziarah kubuq arwah ayah,tok & tokwan.. Tahun nie kami melawat adik bradik yang lama dah tak jumpa...nak tau sapa?????hehehhhe!!

Kembaq tak seiras..tapi yang pastinya kak ton la yang lagi come kan kan kan...
Motif??? Nak tunjuk rantai i la uolllss...

Haaaa...nindia pi melawat adik beradik kat Zoo Taiping..hehehe..Aku rasa zoo ne dah jadi tempat wajib orang akan berkunjung kalau mai Taiping..btoi dak???


Yang bestnya, ma pun nak tunjuk gak kasut dia..hehehe..teka la yang mana satu no...

Sisters...

Mai ZOo Taiping kalau rasa-rasa lutut kat kuaq nek la train no...kot sekerat jalan patah balik plak..heheh!!

SELINGAN...


Ne la qeja Mr Alon time aku balik kampung..Boleh plak dia tinggai aku pi cuci mata kat Danok..Huh...Ini tidak adil....

Apa-apa pun Selamat Hari Raya...eh macam dah terlambat sangat kan nak buat ucapan raya...=P

No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..