About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Friday, 22 November 2013

Cameron Highlands Again..

♡Assalamualaikum♡

5.52 am..mood nak update blog mai lagi...Fuh..fuh..rajinnya hang mimi..
Cerita lama yang tak sempat aku nak update..

Kali ne aku untuk kesekian kalinya aku holiday kat Cameron Highlands lagi...Saipa asyik-asyik Cameroon ja ne.. Op kos la..Cameron antara tempat favourite aku untuk holiday...saipa?? Sebab Cameron sejuk, nyaman, tenang...Kalau diberi pilihan antara tepat sejuk dan pantai..Pilihan utama aku mesti tempat sejuk..Sebab aku kurang suka dengan cuaca yang panas..Tambah-tambah kalau bejemuq tepi pantai kan...Kulit i ne cepat tannnn uooolllsss...Kang tak pasai-pasai hangit..Heheheheh...

Tapi berbeza dengan Mr Alon..Mr Alon lebih suka ke pantai..Saipa?? Nanti kita soal siasat dia no...

Cerita Selepas Raya..

♡Assalamualaikum♡

Akibat kesunyian stay sorang-sorang kat Langkawi.. So, aku angkut la makhluk-makhluk kesayangan aku ni balik Langkawi..hehe...

Berteman la aku kali nie kan...yehuuuuu...



Sunday, 10 November 2013

Aidilfitri...


♡Assalamualaikum♡



Yehuuuuu...tahun nie turn aku balik kampung raya...Setelah dua tahun aku dipulaukan bila hari raya...Kali nie sapa yang cantas cuti aku memang nak rasa flying kick aku..
Makkkkkkkkkkkkkkkkkkk......cek balik..........................vroooooooooooooooommm (bunyi enjin feri)...

Bersawang

♡Assalamualaikum♡

Fuh...fuh...dah bersawang ropanya blog aku ni..Akibat kemalasan yang melampau akhirnya blog aku dibiarkan sepi..huhu...sedih la plak...pelan2 akan diupdate satu persatu apa yang berlaku sepanjang tempoh bertapa aku ni no..