About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Thursday, 30 May 2013

Dari Utara Ke Selatan (Part 2)

♡Assalamualaikum♡

Sambungan dari Part 1...

Second day kita mulakan dengan...apa lagi...makannnnnnnnnnnnnn...heheheh..
Sebelum jalan-jalan perut kena isi, untuk kesenangan di masa hadapan..=P

Hari nie destinasi pertama, Trick Art Gallery kat I-City...ini suma angkara terpengaruh dengan gambaq Miss Atira Wahid...tengok gambaq cam menarik ja, so Mr Alon apa tunggu lagi...Sila bawak saya pergi...

Pusing punya pusing akhirnya sampai...Yeaaaaa....

Tuesday, 14 May 2013

Pelalian HPV..

♡Assalamualaikum♡

Anda sudah??
Sudah apa?? Hehe...sudah dapatkan suntikan pelalian HPV??
Untuk girls ja ok, boys duduk diam-diam...=P

Aku penah baca, suntikan ni hanya diberikan secara percuma untuk gadis berumur 13 tahun..Untuk yang lain-lain boleh jugak..Tapi dengan kadar bayaran yang tertentu kat klinik atau hospital swasta..

Then, tiba-tiba satu hari, kat ofis...jeng..jeng..jeng...
Ada yang bertanya sapa yang nak dapatkan suntikan HPV boleh bagi nama kat pegawai yang terlibat...dan jangan lupa bayaq sekali..bukan free tau..

Aku ne nama ja qeja kat hospital, keliling doktor..Tapi tak penah nak amik tau sangat pasai kesihatan...So baca, baca dan baca kat google, aku pasti, aku perlukan suntikan nie...Cewah...=)

Apa yang aku baca???Meh nak share..

Friday, 10 May 2013

Percaya dak??

♡Assalamualaikum♡

Percaya dak kalai kita memang ditakdirkan untuk seseorang, kita pasti takkan dapat menjauhi takdir itu dengan apa cara sekalipun. Kalau kita cuba jauhkan diri dari dia pun pasti takkan ke mana. Takdir tu kuasa Allah. Dalam pengetahuan Allah. Dan kita hanya akan tahu bila Allah mengizinkannya. Doa dan terus berdoa.

Ya Allah, andai benar dia ditakdirkan untukku, Kau tetapkanlah hatiku untuknya dan hatinya untukku dan satukanlah hati kami bila sampai masanya nanti...






Thursday, 9 May 2013

Time..

♡Assalamualaikum♡


If i could turn back time...I dun know why I did the things I did..I didn't really mean to hurt u...I didn't wanna see u go...I know I made u cry..If i could turn back time..Then u love me..Love me like u used to do..

Whatever happen between us..I'm happy if u happy..

Sorry for what i have done..I'm really sorry..Miss u..=(