About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Monday, 11 March 2013

My Perfect Honeymoon Destination...

♡Assalamualaikum♡

Upssss...Terlebih sudah...Tak salah kan nak berangan..Bukan kena duit pun...Mana nak tau angan-angan jadi kenyataan..Aminnn...Hehehe..

Ntah tiba-tiba jari jemariku yang comel-comel nie, gatai ja nak search pasai Four Season Hotel..Teringin sebenaqnya tapi apa kan daya, eden tan mampu..huhu..

Tapi, mana nak tau kan ada rezeki leh la pi honeymoon....Ulat bulu dah naik daun..Hahahahahah..

Dalam banyak-banyak tempat hati dah terpaut kat Four Season Koh Sah Mui...Oh Mr Alon, tolong la bawak saya kesana nanti...Please,.......(mata terkebil-kebil sambil wat muka yang konon come...hahahahah)



Ohhh...alangkah indahnya kalau dapat bersantai-santai kat situ...

Just imagine your candle light dinner here....ohhh..so romantic....

Private pool...Berendamlah dalam keadaan apa sekali pun..tetttttttt....hahhaah!!



Perfect...











Tapi, tak kurang hebatnya juga di negara kita sendiri...Four Season Langkawi...4 tahun duk Langkawi, hanya mampu tengok kot luaq ja...Tak penah imagine yang dalam macam mana...Cantik sangat...Meleleh ayaq luiq tengok...Heheheh!!











Spa

In Shaa Allah...One Day...Aminnnnn...=)






No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..