About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Saturday, 23 March 2013

14.03.2013

♡Assalamualaikum♡

14.03.2013...
Advanced besday surprise...=P
Double happiness,,,

Actually, besday aku 16.03.2013 tau...Bukan 14hb...Tapi surprise dapat awai la plak..

Orang kata jarak bukan penghalang..

"Distance between two hearts is not an obstacle...rather a beautiful of just how strong true LOVE can be."

Posto...posto...Dari Selatan ke Utara, akhirnya utusan HATI sampai dengan selamatnya...Fuh,, Penat nak memikir ayat bunga-bunga...Hahahahah!!


Jangan tak tau nak, rupanya Mr Alon ne kreatif jugak orangnya..Hmm...menuntut dari aku la dulu...


Hantaran Hati,,,=)






Baru aku tau, Mr Alon sangat sweet u..Hheheheheh!!

Kalau nak tau, kertas yang ronyok-ronyok kat dalam kotak tu, bukan saja-saja dia letak tau...
Yang bestnya, aku dah kumpul-kumpul masuk plastik nak buang dah, nasib sempat diselamatkan sebelum masuk dalam tong sampah..

Ada 13 kertas putih, 13 kertas merah yang bertulisan I LOVE YOU...26 kertas tu sempena besday aku yang ke 26..Sweet dak??? Sweet kan kan kan kan...=p



And one of those paper, ada LOVE RING and kata-kata yang sangat...aduh....cayaq...heheheheh!!

To Mr Alon..Thanks for the surprise...Really appreciate what u have done for me..LOVE U MORE THAN U IMAGINE...   





Second one is surprise from my BFF..

Yang ne paling tak disangka-sangka...Dekat depan orang ramai kot..malu cek sat tau..Hehehe..

Happy Besday To Me...Yeaaaayy..

Love u Kak Chah

Dear...love u soo much...

Make a wish...fuhhhh....gojes bam bam sebelah tu,...luv u babe..

Sweet 26...Still young na,..hahahahah!!

Love u guys soo much,...Thanks for everything..muaaaaaaaaaahhhhhhhh.....

"A true friend freely, advises justly, assists readily, adventures boldly, takes all patiently, defends courageously and continues a friend unchangeably."





No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..