About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Monday, 28 January 2013

Holiday ~ Cameron Highlands (Part 1)

♡Assalamualaikum♡

Fisrt entry untuk tahun 2013..Jom holiday in Cameroon...Yehuuuuuu...

Last minit aku n family plan, tapi enjoy...3 hari 2 malam kami stay kat Desa Anthurium Apartment, Tanah Rata..Susah nak cari yang available time ne, sebab cuti umum kan..Walaupun mahai sikit, tapi berbaloi n sangat puas hati...

Punya la semangat, kui 7.30 pagi kami dah bertolak dari umah...Sampai Cameroon 1.30 petang..Sepanjang jalan nak nek Cameroon, ujan lebat...Dah la sejuk, bertambah-tambah sejuk la kami..Singgah lunch kat Medan Brinchang...Check In dan tidurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Hahhahhaah...Actually, bukan tidoq btoi-btoi pun...rehat2 ja, sementara nak tunggu ujan seqeyat n tunggu my sis dari Penang..

First day, kami lepak-lepak dalam apartment ja, lewat-lewat petang kami ronda-ronda pasar malam Brinchang..



WELCOME TO DESA ANTHURIUM APARTMENT




















1 comment:

  1. anda ditag : http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    ReplyDelete

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..