About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Wednesday, 14 November 2012

Embun Dingin Corner..

♡Assalamualaikum♡

Steambot & BBQ...



Makan sampai kenyang...Puas hati sangat makan kat sini...
Harga yang berpatutan...Satu kepala rm10...Makan pi la banyak mana pun..Tambah pi la banyak mana pun..Janji perut kenyang..Tapi kena makan sampai abeh apa yang kita amik tau..Kalau dak, kena caj...


Semalam, last minit punya plan..Sampai la aku kat sana..Kalau pi berdua ja cam tak best..Makan ramai-ramai baru best kan..So, kami ajak la Mama, Che Det n family....Leh gak bergosip-gosip..hehhe..

Antara pilihan yang ada...

Ini tak termasuk dalam pilihan yang ada ok..Heehheheh..Anak-anak dara Che Det..

Ini pun bukan pilihan ok...He's mine..hahahah!!

Pilih jangan tak pilih...



Ati, Ayang & Mama

Peh....sodap....

Yang tak bestnya, pic tuan empunya blog gak yang tak dak...Sob sob...Depa makan aku la yang amik gambaq..Excited nak masukkan dalam blog la katakan...
Aku makan, tak dak sapa nak amik gambaq aku...Sedih btoi..Huh!!=(



Sapa-sapa yang teringin nak pi makan Steambot nie...
Ini Alamat n contact no...

No. 2 Sri Kenangan, Jalan Padang Bohor,
Bohor Pulai, 01000 Kangar, Perlis..( Berdepan dengan ILP)
012-4345699 / 019-4277999
Buka dari jam 4.30 pm - 2.00 am

1 comment:

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..