About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Saturday, 1 September 2012

Balik Raya!!

♡Assalamualaikum♡

Hmmm...dah abeh raya ka??
Blum lagi kan, blum cukup sebulan lagi..
Raya kan sebulan..
Tapi, aku dah kembali qeja..Huhu..
Atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, cuti aku lagi 2 ari kena cancel..So aku kena la balik Langkawi awai 2 hari..Huhuhu...

Tapi apa-apa pun aku puas ati sebab dapat juga jumpa kawan-kawan yang dah lama tak jumpa..Lama la sangat kan..Hahahah!!Walaupun tak semua yang aku sempat jumpa..

Aku selalu balik kampung nek feri ke Kuala Perlis, tapi kali nie aku nek feri yang ke Kuala Kedah...
Sebab Mr. Alon kata balik qeja nak trus mai amik aku...So, nak senang aku kena la nek feri ke Kuala Kedah...Cewah..rindu aku la tu..hahahahah!!

Aku tak suka nek feri ke Kuala Kedah...
Sebab apa??
Sebab lambat nak sampai, aku cemuih duk lama-lama dalam feri..
Satu g, orang selalu habaq alun kuat..Bukan Mr Alon k..kihkihkih...Tapi laut yang beralun..




Kami terus ke Jan Western...
Aku lapaq, jadi aku nak makan chicken chop ari ne...Sodappppp...jommmmmmmmmmmmmm....






p/s : abaikan muka aku yang macam apom gebu-gebu tu...hahahahah!!



No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..