About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Saturday, 25 August 2012

Mr Alon & Hindustan???

♡Assalamualaikum♡

Wanita dengan movie hindustan memang sinonim..
Tapi, lelaki dengan movie hindustan???

Aku & hindustan??
Hmmm..macam irama dan lagu..Tak dapat dipisahkan...Hhehe...
Cakap la cita hindustan mana yang aku tak tau...Kebanyakannya memang dalam kepala otak aku..
Kalau tengok cita hindustan yang disiarkan kat tv dengan kawan-kawan...Aku akan cita dulu apa yang jadi dari mula sampai abeh..Hahahahah!!

Sampaikan aku boleh paham tengok cita hindustan yang tak dak subtitle BM @ BI..
Penah sekali tu, patient dari India mai hospital...Sambil daftar, kawan aku sembang dengan patient tu..
dan tiba-tiba kawan aku tanya patient tu I love U dalam bahasa hindi..
Tapi bukan patient tu yang jawab, aku yang tolong jawab..Heheh..
Dah aku tau, aku tolong jawab la kan..Tak yah la susah-susah nak tanya patient tu..Hehehe...

Mungkin ada ramai jugak lelaki yang suka tengok cita hindustan..
Tapi bukan Mr Alon...dia memang tak suka tengok cita hindustan..kalau aku habaq aku tengah tengok cita hindustan...Ada ja benda dia nak kata kat aku..


Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Ada tapinya tau...
Satu ja cita hindustan yang Mr Alon akan tengok kalau ada kat TV..Rasanya tayang p la bapa kali pun, dia akan tengok jugak...

Cer teka, cer teka...Hahahhaahh!!!



Cita Mohabbatein ne rasanya suma akan tengok kan..Aku pun, takkan terlepas tengok bila ditayangkan kt TV..Tayang pi la sepuluh kali pun...Aku tetap akan tengok...

Hmmmmm,,rupa-rupanya Mr Alon ne dalam Hati ada itu taman jugak la..Kihkihkih!!!



No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..