About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Tuesday, 26 June 2012

,,Girlfriend,,Part 2,,

♡Assalamualaikum♡

We're back in Part 2...
Kali nie still nak gosip-gosip...Tapi kali ne kami breakfast sama-sama...
Janji nak jumpa kui 8.30 kat Breakfast Bar, Pantai Chenang..
Tapi, ada la orang tu terlajak tidoq..Rasanya balas dendam sebab kemarin kena breakfast sorang-sorang kot...Kihkihkih...
Sementara nak tunggu Erin sampai, aku n Adah jalan-jalan tepi pantai dulu...Sempat la snap pic..




 Jom...breakfast time...Pagi ne kami nak jadi orang putih, makan ala-ala western konon..erin memang hantu western klu nak tau...kihkihkih!!!



Tengok tu, cara orang lapaq makan...
Ha, hat nie cara orang mengantok makan...Mata pun bukak tak abeh g..kihkihkih!!
Bila perut dah kenyang, mata pun mula la nak tertutup balik...hehehe...
Yang syoknya, masa tengah sembang-sembang kat tepi tiang kat parking, duk say gudbye suma.. Sambil tu tangan ne duk galak la duk  qunaih iklan-iklan yang duk da tampal kat tiang tu...Sekali tengok iklan ne daaaaa...

hahhaahahhah...keras perut gelak..sapa-sapa yang teringin nak dapatkan khidmat lelaki no1 di Malaysia nie,
bleh la contact no yang tertera tu no...





2 comments:

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..