About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Tuesday, 26 June 2012

,,Girlfriend,,Part 1,,

♡Assalamualaikum♡

Selalu dating ngan boyfren ja...
Kali nie aku nak dating ngan girlfren aku plak...
Kami ne nama ja duk satu pulau..
Tapi nak hang out skali,punya la payah!!
masing-masing sibuk ngan komitmen..
sorang ngan bisnes,sorang ngan study,.,
Maklum la, kawan ngan budak-budak sekolah..Heheheh.adah, jgn marah nnti cepat tua!!!
So, plan nak lepak skali kat Secret Recipe..nak gosip-gosip, nak bergelak ketawa...


Cheese Cake, Chocolate Indulgence, Chocolate Banana!!

Adah

Kami lepak berlima...Aku, adah, erin n her boy!!Pic erin tak sempat nak snap...
Punya la qalit duk bergosip!!

Tapi, ne baru Part 1, banyak lagi benda yang kami nak gosip...So sambung di part 2...


Actually, ari yang sama jugak Besday Mr. Alon (25/06/)...Tapi, so sad sebab tak leh nak celebrate sekali..
Kebetulan, ari yang sama adik Mr. Alon kena daftar kat Kolej Antarabangsa Yayasan Melaka...So, dia kena la pi antaq adik dia...

Tapi, yang bestnya..Time kat Melaka, Mr. Alon lepak ngan member dia, Baba kat satu restoran ne...Tiba-tiba AR BADUL mai n nyanyikan lagu Happy Besday...Biaq btoi, takkan Baba surprisekan Mr. Alon..Punya la excited aku dengaq...Rupa-rupanya suma tu kebetulan..AR BADUL tak tau pun ari tu besday Mr. Alon..Ada satu table tu tengah celebrate besday...So, AR BADUL ne surprisekan budak tu la...Mr. ALon plak yang terprasan...Heheheheh...Tapi, tak pa la...Kiranya AR BADUL nyanyikan untuk Mr. ALon sekali la tu kan...

Anyway...To my beloved hubby....Happy Besday...may all ur dream come true...Whatever happen, just remember i'll always be ur side...luv u always syg!!!


1 comment:

  1. cik siti tag awak....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/contest-header-paling-meletup-by-bh.html

    ReplyDelete

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..