About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Thursday, 21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA...

♡Assalamualaikum♡



Lama menunggu segmen dari Abg Ben, akhirnya kau muncul jugak..hahahah!!
Bagi yang nak join, KLIK banner di atas!!



Bagi aku,aku suka baca blog yang banyak mengisahkan tentang perjalanan hidup seseorang. Cita pasai family, anak-anak, orang-orang yang terdekat, percutian family. Pendek cita kisah hidup seseorang. Aku juga suka baca blog gosip hiburan. Ya la, nak tau la jugak apa yang berlaku dalam industri hiburan kita kan. Lagi satu, aku jugak suka baca blog yang santai. Yang ada macam-macam benda. Lawak, gambaq menarik, kisah-kisah luar negara.



22 comments:

  1. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #199

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. follow sini dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. deno dari segmen yang sama! eh, dah lama rupanya deno folo sini :)

    ReplyDelete
  7. link segmen :)
    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  9. salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  10. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. As Salam..done follow u..dari segmen sama, sudi2 berkunjung ke laman aku

    ReplyDelete
  12. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. belog personal ni kdg2 syiokk. heheh btw salam kenal dr chemija, jemput baca entry, kalo suka follow sekali, :)

    ReplyDelete
  15. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  17. Nieza singgah dari segmen yang sama..selamat berhujung minggu :)

    ReplyDelete
  18. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan.....singgah dari segmen abg.ben......http://eimah2328.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    ReplyDelete
  21. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..