About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Monday, 9 April 2012

Star Cruise

♡Assalamualaikum♡

Ada sapa-sapa penah nek Cruise dak?
Meh la cita pengalaman, best dak nek cruise...
Aku teringin sangat nak nek cruise..Ala-ala Titanic gitu..tapi tak mau la karam cam Titanic plak..Huhu!!
Orang kata kalau untuk honeymoon sangat sesuai..btoi ka?
Kena rancang dari awai ne...Hahahah..(galak ngat eh)

Kapal Cruise ne 4 jenis...Salah satunya Super Star Libra...Perjalannya dari Penang-Phuket-Krabi-Penang selama 4hari 3malam..Harga pakej bermula dari Rm 2452 seorang..Murah kan???huhu...murahnya,,,,

Macam-macam kemudahan ada disediakan...Antaranya restaurant & bars, Skyline KTV (open style karake lounge), Fitness Center, Photo Gallery, Internet Cafe, Beauty Salon, Children Playroom & macam-macam lagi la..


Bilik pun ada macam-macam jenis...jom kita tengok bilik..

Deluxe Ocenaview Stateroom
Executive Suite
Junior Suite
Oceanview Stateroom with Porthole

Oceanview Stateroom with Window
Oceanview Stateroom with Window
Inside Stateroom
Wau..Best kan kan kan...Tak lama lagi aku akan berada dalam tu...Wah...konfiden ja cek..hhaahhaah!!

STAR CRUISE LIBRA

Apa tunggu lagi...Jom kita pakat-pakat nek..
To Mr Alon, take note k..Nanti bawak saya nek na..heheheheh!!

Untuk sapa-sapa yang teringin sangat nak p cam aku, leh tengok pakej-pakej yang ada...Klik SINI dan SINI.. 
















No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..