About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Tuesday, 17 April 2012

SEGMEN PKA RAHIM : SURPRISE..!!!

♡Assalamualaikum♡



Kejadian ni berlaku kalau tak silap aku tahun 2005. Dah lama sangat dah. 
First time aku rasa pengalaman yang mengejutkan, menakutkan, suma ada la.
Time tu, aku join Kajian Luar Geografi untuk student upper 6 di Langkawi. 
Kami menginap di sebuah institut di Kuah. Macam besa, aku dan kawan-kawan aku selalu 
orang yang terakhir meninggalkan dorm. Kami berlima waktu tu (kalau ampa baca ne mesti ampa ingat), 
tengah siap untuk makan malam. Student len suma dah turun ke kafe. Masa tengah bersiap tu jeng...jeng...jeng...Hehehe!! Tiba-tiba lampu terpadam, black out. Aku pun apalagi terkejut gak la, 
gelap kot. Tengah siap nak pakai tudung time tu. Member aku yang sorang nie, berani gak la. 
Dia yang tarik kami bagi duk setempat. Time tu kami suma cuba capai apa yang patut, sebab nak lari turun bawah. Tudung senget pun dah tak heran dah. Senget pun senget la...

Tiba-tiba....Tapppp...Tapppp...Tapppp..kami dengar orang lari dalam dorm. Lari laju. Bayangkan orang pakai selipar lari atas lantai marmar..Camtu la bunyinya..Suma diam, tak terkata apa. Terkejut suma ada. Sat ja, tiba-tiba lampu menyala balik. Kami semua terus lari turun bawah tempat semua student berkumpul. Muka masing-masing memang pucat, cuak dah. Member aku yang sorang tu dah mula teriak sebab terkejut. Mujuq la aku nie berani sikit dari kawan aku tu..hahahah!! Kalau dak mau pengsan dah aku..
Dan member aku yang berani tu kata masa black out tu jugak dia dengar bunyi benda diseret dalam toilet..
Gila, seram kot. Malam tu masuk toilet memang masuk 10 orang sekali..Huhu..Takot punya pasai..
Tidoq pun memang berhimpit-himpi..

Nie la satu-satunya pengalaman paling menakutkan yang penah aku lalui dalam hidup aku.



Nak join??
Klik banner di atas.





8 comments:

  1. seram sungguh laaa...
    neway thanx join segmen pka :)

    ReplyDelete
  2. dh la gelap....
    tetibe ade bunyi2 cmtu..
    mau x cuak....?

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpa...first time rsa pngalman cam tu..

      Delete
  3. Perghh.. Seram gilaaa! Tp sure ke tu hantu? Manalah tau budak2 yg kelam kelibut lari? Tp.. Brrr.. Gila aar, klu sy dduk gelap2, sy mmg diamkn diri, matikn diri je.. Sy agk susah utk brgerak.. Trkjut kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la yang lari tu antu ka apa..
      tapi time tu mmg dalam kpala otak trpikiaq antu la..huhu..
      ya la, time tu geng sek kami ja yang menginap kat ctu..

      Delete
  4. wahhh seram jugak hehe
    nice entri segmen awk
    da follow awk
    jemput ke blog saya yer

    http://diaryyeyla.blogspot.com/

    ReplyDelete

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..