About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Friday, 30 March 2012

Rindu Gila Kot!!

♡Assalamualaikum♡

Politeknik Sultan Abdul Halim Muádzam Shah (POLIMAS), tempat yang penuh dengan kenangan. Kisah suka dan duka aku bersama orang-orang tersayang. Di sini aku menimba ilmu bersama teman-teman yang tetap setia di sisi sehingga ke hari ni. Banyak kenangan yang kami cipta bersama. Walaupun ramai yang dah bawa haluan masing-masing, dengan kehidupan masing-masing tapi tetap setia dalam ingatan masing-masing...

Cewah..wat jiwang plak..Hehehe..Saja la rindu kat kawan-kawan..Tak tau la depa rindu kat aku ka dak..Huhuhu..


Banyak sangat kenangan time study dulu..Kami suma baik cuma nakal ja sikit-sikit..

My geng..
Belakang dari kiri : Kak Iela, Shiela & Yana
Tengah dari kiri : Emma & Aku
Depan dari kiri : Adah, Fiza & Mira
Aku & Mira
Time ne dah last sem..Lecturer tak dak, so kami suma pun posing-posing la untuk kenangan
Dari kiri : Emma, Kak Iela, Adah, Sara & Ummi Wani
Yang juling paling come tu aku..Hahahahhaha
So sweet..
Student Mall





Satu hari di bulan Ramadhan..

Hahahaha...kenangan yang paling aku tak leh lupa..Bulan posa jadi qeja..Ne bukan jahat k, nakal ckit ja..
Kak Iela, Yana, Mira & Emma...ingat lagi dak apa yang dah kita wat????
Pi kot drive thru no..Kahkahkah...
Itu dulu, la ni kami dah tak macam dulu dah tau..dah baek, tak wat dah qeja-qeja nie..

Bulan posa tu kami berlima pi kursus kawen..Time rehat, konon-konon nak round aloq staq..Ha, ni la jadinya..

Satu g yang aku tak leh lupa..kami round kat kawasan perumahan mewah sekitar bandar darulaman...Ada satu banglo ne yang sangat cantik dan sangat besar..Punya la terpukau tengok banglo nie..Kami pun amik la gambaq...Tapi tiba-tiba ja kami suma rasa semacam, rasa seram ja..Apa g, kami pun blah la..Dah sampai kat poli kami pun tengok la balik gambaq yang dah kami amik tadi...Bila tengok balik kat gambaq banglo tu..............Jeng..jeng..jeng...ada satu kelibat yang tak dikenali..Masa amik gambaq tu memang confirm2 dah tak dak sapa...Seram kot...Huhu..

Gambaq tu dah tak dak dalam simpanan aku..Kalau ada leh la aku tunjuk...Kawan-kawan sapa ada g gambaq tu????







Kawan-kawan sekelas yang sama-sama amik kurus kawen..





No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..