About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Sunday, 11 March 2012

"Berblog, Kenapa ?"

♡Assalamualaikum♡


Mulanya aku berblog sebab seronok tengok kawan-kawan len ada blog. Aku pun teringin untuk ada blog aku sendiri. Lama-lama aku jadi syok nak share crita-crita aku ngan pembaca suma..bajet ramai yang baca plak..hahahah...
Di sini jugak aku berkenalan dengan ramai kawan-kawan blogger yang baru. Dapat jugak aku kawan baru yang sama-sama berkongsi minat yang sama, berblog..



Untuk yang berminat nak join segmen nie..bleh klik banner di atas ya..
Simple ja syarat-syaratnya..
SELAMAT BERSEGMEN..:)


14 comments:

  1. Ramai ke sikit ke yang baca apa yang kita tulis itu tak penting. Yang penting apa yang kita share tu bermanfaat kan ? berguna untuk semua. So, sedikit sebanyak kita akan dapat saham pahala di akhirat (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..btoi2...
      kita jugak rasa sronok sbb leh brkongsi mcm2 crita ngan kwn2...

      Delete
  2. follow saye..
    http://ohyeahnurardini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Arol pun dapat kenal lebih ramai kawan bila berblog. Kawan blogger nie kadang2 lebih peramah dari kawan2 kita yang lain. :)

    ReplyDelete
  4. assalam...dari segmen yg sm..smg happy slalu.

    ReplyDelete
  5. datang dr segmen yang sama...follow awak..

    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/berblog-kenapa.html

    ReplyDelete
  6. hye awak dtg singgah dan follow awak ! dtg dari segmen yg sama http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-berblog-kenapa.html berblog memang best kihkihkih

    ReplyDelete
  7. Wahh2 , suke entry nie ! *kasi lambang like !
    (sy tk sesat , nie rumah sy --> http://hootiecyum.blogspot.com)

    ReplyDelete
  8. Weee.. Ainun datang dari segmen yang sama.heee. Dah follow akk :) Jom ke blog saya -> http://tyra-faiera.blogspot.com

    ReplyDelete

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..