About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Thursday, 1 March 2012

Aku & Mekap

♡Assalamualaikum♡



Perempuan ngan mekap memang tak leh dipisahkan..
Mekap memang dah sinonim ngan perempuan..ngan laki aku tak tau la plak sinonim ka dak..Hahahahah..

Aku pun memang sangat sinonim ngan mekap..Bagi aku, bila aku mekap, aku akan rasa lebih yakin..
Aku mekap bukan untuk tunjuk2 kat orang..Aku mekap untuk kepuasan diri aku sendiri..

Aku tak suka bila orang kata aku mekap, sebab saja nak show off kat orang..
Please la, qeja sebagai front liner memang memerlukan kita untuk kelihatan kemas, cantik..Takkan nak berdepan ngan orang ramai dalam keadaan selebet, selekeh ja..
Bukannya maksud aku, kena cantik dari paras rupa..Aku pun bukan la tergolong dalam golongan yang cantik cun melecun, tapi bila aku mekap aku akan rasa aku cantik...Hahahahahhaah!!


Aku bukannya mekap over sangat pun.. mata macam rimau bagai...aku pun tak mau cam tu..Yang tu bukan bagi aku cantik, bagi aku huduh lagi ada la..


Aku mekap simple, just nice...Cukup untuk menutup segala cela yang ada kat muka aku nie..
Cukup untuk aku rasa yakin bila berdepan ngan orang ramai...

Sekian..Terima kasih..





No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..