About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Saturday, 3 March 2012

~~100~~

♡Assalamualaikum♡

Wah...Follower aku dah mencecah 100 orang..hehe!!
Tak sangkanya..Suma ne terjadi bila aku join segmen2 yang dianjurkan oleh blogger2 lain..
Sebenaqnya aku tak kisah pun ramai ka dak follower aku..
Ada yang nak follow, ok la...Kalau xmau follow pun xpa la kan..kuangkuangkuang!!

Tujuan aku wat blog cuma nak berkongsi cita..
Aku penah dengaq orang kata, orang yang wat blog ne sebab tak dak sapa nak dengaq cita atau masalah depa..
Satu2nya jalan adalah meluahkan kat blog..Btoi ka??
Salah kot..aku ada ramai kawan2, family dan juga sidia yang sudi dengaq cita aku, masalah aku...

Pedulikan apa orang nak kata..Janji kita tak kacau orang..Btoi dak kawan2???hhhehehehe..:-)

6 comments:

  1. betul2x.. lntaklh.. whahaha... janji happpyyyyy ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau rasa gembira tepuk tangan..hehe!!
      yang penting kita happy kan..:)

      Delete
  2. btol...kita bleh gk share pnglman...at that same tme, dpt knal kwn2 baru...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes..btooi...sronok kenai kwn bru dlm blog..
      cuma tak brkesempatan nak kenai in person ja,..:)

      Delete

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..