About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Tuesday, 28 February 2012

Masih Mood Lensa Lama..

♡Assalamualaikum♡

Masih dalam mood lensa lama..
Kali nie aku berjaya menemui gambaq2 lama aku..
Lama tu tak lama sangat la..

Gambaq ne time aku pi Kajian Luar Geografi masa Upper 6 kat Langkawi..
Masih muda remaja time ne..hahahah!!

Jom layan...

Friendship Forever...Aku, Sue, Ayu & Mune..





hahahahhahah..


Aku & Uya



Gambaq ne senget..Aku dah rotate tapi tak mau nak elok gak..Aku pun heran gak,..Huh..Tapi disebabkan gambaq ne banyak kenangan, jadi aku nak buh jugak walaupun senget...

2 comments:

  1. seronok kalau kita bukak album dulu2 kan... penuh dengan cerita~

    ReplyDelete
    Replies
    1. btoi...best ja tgk gambaq dulu2..kenangan!!

      Delete

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..