About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. A gumoks woman trying to be a kuruih woman. Kihkihkihkih!!

Monday, 10 October 2011

Yeeeehaaaaaa!!!!!!!

♡Assalamualaikum♡

"Wajah ayah bonda...bermain dimata..."

Wah2, sayu la plak. Bukan nak balik raya ok. Raya dah lepas dah. Dah sebulan dah aku tak balik kg. Rindu ngan suma org kt kg. Tapi, aku tak tau la org kt kg tu rindu kt aku ka dak...Huhuhu!!!
Aku rindu kt....


Mak aku..
Ibu, engkaulah ratu hatiku...Bila ku berduka, engkau hiburkan selalu...(cewah2....nyanyi la plak)


Aku rindu kat...
Kak Ina bersama konco2nya, Lyn & Lya...Wah, rindu gila kt depa...nie la teman bermekap aku.
sebab dua beradik ne pantang nampak beg mekap aku, abeh suma nak disapu kat muka...



Aku rindu jugak kat...
Kak Pina bersama hero2nya, Danish & Hakim...Kalau ada nie mmg riuh satu rumah...Aci ligan dari luar umah sampai ke dalam umah...



Nie adik laki aku, Ba...kiranya ketua keluarga la nie sbb dia anak lelaki sulong...Rindu ka kt dia??
Rindu la jugak...hehheeh!!!


Adik laki aku sorang lagi, Amet. Tapi aku tak dak gambar. Sebab dia nie low profile ckit. (cis... yala tu)
Fb pun dia xdk. 


Hmmm...lagi aku rindu sapa r???


Eh..Lupa plak...
Mesti la aku rindu kat....
Jeng..jeng..jeng...Satu2nya adik pompuan yang aku ada..Ayu gelong..Tapi orgnya tak ayu pun ok, gelong tu ada la...heheh!!
Paling rapat ngan aku..(rapat ka??no komen)...


Rindu kat...
Adik aku yang last skali..Dik Wan..rindu sgt2 kat dia...


And the last but not least.....

Of coz la Mr Alon...wawawa...Tapi balik nie xjumpa pun, dia tak balik...So terpaksa la aku menanggung rindu ini..cewah...


Tak sabar2 dh nie menanti masa untuk balik..JITRA here I come...yeeeehaaaaaaaaaaaa!!!






1 comment:

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..